Perkplanten

Een inkijkje in het authentieke Westland via het bedrijf van mijn buurman Willem. Hij heeft het net bedacht voor zijn nieuwe website, ik voeg er verder niets aan toe:

Wij zijn een familiebedrijf van 9000m2 met 5000m2 lichtverwarmd glas en 5 druivenserres. Hierin kweken wij violen in 9cm. potten en in 19cm. hangpotten, onze specialisatie is echter zomerbloeiers uit stek, in een 17cm pot of 19cm hangpot. Met dit assortiment proberen wij ons te onderscheiden door het met zorg en aandacht te kweken van kwalitatief hoogstaande producten op een milieuvriendelijke manier. Hierin verkiezen wij kwaliteit boven kwantiteit, waardoor onze voorkeur uitgaat naar daghandel, en kleinere acties. Om de prijzen door sterk stijgende transport en afhandelingskosten beheersbaar te houden, hebben we wel een voorkeur voor het afnemen van volle karren. Ons brede assortiment biedt voldoende mogelijkheden om de diverse varieteiten te mixen, of om mixkarren direct voor de eindklant te maken.
Ons gehele assortiment is te vinden op de site, voor een actueel aanbod kunt u contact met ons opnemen, of gebruik maken van onze nieuwsbrief.

Tuin Willem Lagerwij

Op zaterdag middag van 12:00 tot 17:00 kunnen particulieren deze geweldige produkten direct bij zijn bedrijf bemachtigen. Het aanbod is afhankelijk van het seizoen, het is geen tuincentrum. Meer informatie op: http://lagerwijperkplanten.nl/

Lifecracking

Apparaten moeten je het leven gemakkelijker maken. Waarom gaan ze om mij heen dan de laatste tijd allemaal kapot zodat ik meer tijd aan het repareren ben dan dat er tijd gewonnen wordt….

Een van de defect apparaten is de Philips SBC RU 760, een mooie gevallen afstandbediening, Philips dus kapot. Hoe krijg je die open? Twee schroefjes achterop zijn hoopvol, maar nee hoor. Zoeken zoeken maar nergens een instructie. Dan maar kapot trekken? Duurzaamheid is niet alleen de materiaalkeuze.

Dan een Windows XP systeem, blauw scherm kort na het startscherm van XP, het staat nog geen seconde en dan een reboot, de melding is niet te lezen. De reboot kan uit, maar dan moet XP draaien, en zelfs de safe mode etc. geven het zelfde probleem. Herinstallatie XP, gaat goed, maar dan na de updates, het probleem is weer terug.

Maar er is goed nieuws, half goed dan. De installatie van de carkit in de Toyota Yaris. Hoe maak je het dashboard open. Zoeken op internet, een Yaris club, en dan een officiƫle site van Toyota met instructies, o wat kan het leven mooi zijn: http://techdoc.toyota-europe.com/ Maar dan slaat het noodlot toe, alles werkt tot dat het dashboard weer dicht zit. Is de Parrot kapot.

Dashboard Toyota Yaris uit elkaar